Home / Actual / Rezultate frumoase pentru Școala de dans – Dansuri Moderne Voicu Andreea în concursul Bonito Dance Festival 2021

Rezultate frumoase pentru Școala de dans – Dansuri Moderne Voicu Andreea în concursul Bonito Dance Festival 2021

Ardeau de nerabdăre talentații copii săceleni să se termine această pandemie și să reînceapă activitățile, consursurile și festivalurile de profil.

Și aveau motive întemeiate să fie nerabdători, deoarece au si talent si valoare. Iar cand sunt pregatiti cum se cuvine, rezultatele nu intarzie sa apara.

Cursantii Școlii de dans – Dansuri Moderne Voicu Andreea sunt cei ce ne-au făcut mândrii de ei în acest weekend.

Aceștia au participat la Bonito Dance Festival 2021, un eveniment competițional organizat la Ploiești în zilele de 5 și 6 iunie.

În urma participării la concursul de dans Bonito Dance Festival 2021 , copiii școlii de dans au obținut următoarele premii:

POPESCU ANELISA – contemporan LOCUL 🥇
HAPPY STARS – Mtv comercial -LOCUL 🥇
DRAGHICI NATALIA – contemporan-LOCUL 🥈
NEW STARW – contemporan-LOCUL 🥈
STAR DANCE – Mtv comercial -LOCUL🥈
STAR DANCE – Showdance- LOCUL 🥉

”Felicitări STAR DANCE, NEW STARS, HAPPY STARS! Prestația voastră a fost impecabilă, sunt mândră de voi dragii mei, sunteti extraordinari. Multumesc părinților și bunicilor, prietenilor, pentru suport, implicare! A fost o experiență frumoasa, pe care sigur o vom repeta si la alte concursuri!!!” a spus pe Facebook, coregraf Andreea Voicu.

Îi felicităm și noi și îi așteptăm cu alte vești la fel de bune și cu altă ocazie!

(FOTO) Municipiul Săcele este invadat de lucrări de proastă calitate

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia