Home / Actual / (FOTO) Municipiul Săcele este invadat de lucrări de proastă calitate

(FOTO) Municipiul Săcele este invadat de lucrări de proastă calitate

Fie că este vorba de asfaltări, de intervenții pentru decolmatarea canalelor prin care curge Dârba sau de alte lucrări edilitare, municipiul Săcele este ”bombardat” de lucrări de proastă calitate.

Aceasta este concluzia de bun simț pe care o poate trage orice locuitor al municipiului nostru.

De altfel, imaginile vorbesc de la sine!

Pe Bulevardul Brașovului, în zona Liceului Teoretic ”George Moroianu”, asflatările arată jalnic. De fapt, este vorba de o peticire executată prost pe o suprafață mare. (foto jos)

Aceasta peticire denotă și superficialitate, dar mai ales sărăcia bugetului local destinat asfaltărilor. Despre acest subiect, pe Saceleanul.ro am mai scris AICI (CLICK!)

Sărăcia bugetară în care a dus administrația PSD Săcelele se vede și dacă persoanele interesate aruncă un ochi pe Programul de investiții publice, așa cum a fost el propus și votat pentru anul 2021.

Astfel, capitolul bugetar străzi (cheltuieli de capital) este, așa cum vă spuneam încă de săptămâna trecută, unul de-a dreptul penibil … de 1,41% din întregul buget al municipiului.

În 2021, doar 1.054.010 lei sunt destinați, conform acestui program de investiții, modernizării străzilor din Săcele.

Virgil Popa și administrația pesedizată de la Săcele au tocat bugetul localității, inclusiv un excedent de peste 20 de milioane de lei si acum livrează ”sărăcie” și lucrări de mântuială. S-au dus banii și odată cu ei s-a dus pe apa Sâmbetei și reputația de ”gospodar” a inginerului.

Pe strada Nouă din municipiul Săcele, într-o zonă unde metrul patrat de teren costă și peste 100 de euro, tronează de câteva săptămâni o lucrare de gaz, neastupată și nederanjată, spun cei din zonă.

Acum câțiva ani, edilul pesedist se lauda la emisiunile unde era invitat contra cost (sub forma de contracte de promovare de știri administrative … detalii AICI!) cum că sub marea sa conducere, orasul nu va mai arăta ca un șantier în care oricine va săpa cum și unde va dori.

Oare câte amenzi a dat primăria lui Virgil Popa celor ce nu respectă termenele de execuție a lucrărilor de pe domeniul public și mai important, cați au fost amendați pentru că nu au readus carosabilul la starea inițială cum prevede legea?

O altă lucrare, încă o batjocură la adresa săcelenilor și a banului public.

De această dată este vorba de curățare și decolmatare canal în zona străzii Armata Română.

Aici, după finalizarea lucrărilor, despre care locuitorii din zona spun că au fost făcute de mântuială – conform postare Facebook) plăcile ce acoperă canalul au fost așezate haotic, zona fiind un real pericol pentru cei ce trec pe acolo.

Nu ne credeți, judecați dvs după fotografiile de mai jos.

Oare ce se întâmplă în Săcele? O fi inginerul edil șef în concediu? Sau nu-i mai place să fie primar după ce a sărăcit localitatea?

sursa foto Facebook

Bugetul săraciei la Săcele: Doar 1 milion de lei pentru modernizare și reabilitare străzi

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia