Home / Actual / Un nou derapaj verbal al celor ce conduc municipiul: ”Sa ne pupe în fund”, de Ziua Mediului la Săcele

Un nou derapaj verbal al celor ce conduc municipiul: ”Sa ne pupe în fund”, de Ziua Mediului la Săcele

Au cedat din nou nervii pesediștilor la Săcele, cei ce conduc o administrație din ce în ce mai criticată de locuitorii municipiului.

Se pare că săcelenii au înțeles că lucrurile merg din rău în mai rău, iar de cealaltă parte, conducerea PSD începe să derapeze și verbal, dincolo de derapajele administrative grave.

După jignirile din Consiliul Local Sacele, când un consilier PSD i-a jignit pe câțiva colegi numindu-i proști pentru ca acestia nu doreau să voteze un material propus de primarul PSD ce se afla la limita legii, acum i-a venit randul administratorului public Gâdea Sorin sa jigneasca.

Dacă vi se pare familiară situația, acest lucru se datoreaza faptului că Gâdea Sorin are un trecut plin de derapaje verbale agresive și dincolo de limita acceptabilului. 

În septembrie 2020, un astfel de episod jignitor al viceprimarului (de la aceea ora) PSD de la Săcele la adresa diasporei ne-a facut celebri la nivel national intr-un mod pe care nu-l doream. ”Asta daca faceți pauza la spalat cururi” este expresia celebra a lui Gadea adresata diasporei ce a ajuns pana in Libertatea.ro.

Ultimul derapaj, de Ziua Mediului la Săcele, administratorul public Gâdea despre un săcelean ce strangea gunoi pe marginea DN1A: ”Sa ne pupe in fund…”

”Pe 05.06.2021, in Ziua Mediului, nu am putut sa vorbesc cu domnul ministru Barna dar am fost injurat de actualul city manager, fost viceprimar al primariei mun. Sacele, Sorin Gadea.

Fapta josnica, nedemna pentru o persoana care cere sa fie respectata, a avut loc pe DN1A (la intrare in Garcini dinspre Barajul de acumulare Tarlung ) in locul in care se aflau persoane cu veste Garda de Mediu, managerul Cibin – Liviu Baciu si alti cetateni, voluntari.

Situatia s-a intamplat astfel: dupa ce in jurul orei 12, cand eram in fata portii Barajului Tarlung, d-ul Baciu (care era in masina cu dl Gadea) mi-a luat punga cu gunoaie strange de mine din santurile drumului national, punga care se afla exact langa roata masinii mele. I-am atras atentia dansului ca este punga mea iar el m-a luat peste picior chiar daca in acel loc se aflau politisti locali, politisti, jandarmi si alti martori.

Dupa aprox o ora de la aceasta intamplare, indreptandu-ma spre Sacele, am oprit in cartierul Garcini, la locul in care se strangeau sacii in urma actiunii de ecologizare. Am oprit acolo si am dus cel de-al doilea sac cu gunoaie stranse tot de mine si tot de pe marginea drumului DN1A, in fata barajului.

Le-am spus celor prezenti de unde vin si de ce am oprit, am pus sacul iar cand m-am intors spre masina, iar personalul contractual al primariei Sacele (cu salariul de 10.000 lei), Sorin Gadea, mi-a spus “sa ma pupe-n cur”.Este un comportament lipsit de educatie si respect. Astept ca autoritatile sa se autosesizeze iar acest individ sa-si ceara scuze!”

(FOTO) Municipiul Săcele este invadat de lucrări de proastă calitate

 

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia