Home / Actual / Rezultate bune pentru săcelenii din clubul Carpathian Eagles

Rezultate bune pentru săcelenii din clubul Carpathian Eagles

În data 30 mai 2015 a avut loc cea de a 20-a ediția a CAMPIONATULUI NAȚIONAL DE ASHIHARA KARATE 2015, competiție care s-a adresat în exclusivitate copiilor, juniorilor și cadeților. Campionatul Național reprezintă pentru toți practicanții de Ashihara Karate competiția cu cea mai mare anvergură la nivel național, la finalul acesteia conferindu-se titlurile de campioni naționali pentru anul în curs, și stabilindu-se totodată ierarhia finală a cluburilor pe anul competițional 2015.

karate 1CARPATHIAN EAGLES, care anterior obținuse locul 3 la nivel național în anul competițional 2014, a participat cu o delegație de 33 sportivi, alcătuită în premieră atât cu sportivi din Brașov cât și selectați de la dojoul Clubului din Săcele, ce funcționează în incinta Liceului George Moroianu. La finalul întrecerii, datorită muncii depuse atât în dojo cât și pe tatami în cadrul competiției de sportivi, Clubul nostru a fost recompensat cu un merituos loc 2 la nivel național. La acest rezultat au contribuit și sportivii săceleni care au reușit să obțină un număr de 5 medalii – din totalul de 19 obținute la nivel de Club, remarcându-se sportivii: Coconea Siliva – vicecampioană națională, Cristina Bădițoi, Sebesteny Norbert, Simulea Eduard și Tihoc Andrei – medaliați cu bronz la această competiție, dar și Silveșan Darius și Hâncu Adrian, care deși nu au urcat pe podium au avut o comportare merituoasă.

Merită menționat faptul că sportivii săceleni nu se alfă la prima participare la o competiție de profil din acest an, ei mai bifând alte 3 experințe. Astfel la începutul anului aceștia au participat la Cupa WE PLAY proba kata, unde au participat cu un număr de 18 sportivi, dintre care au reușit urcarea pe podium următorii – Cătălin Crânganu (locul 1), Silveşan Darius (Locul 1), Cristian Bădiţoiu (Locul 2), Andrei Pupăză (locul 2), Köpe Mária (locul 2), Sebestyén Norbert (locul 2), Mátyás Timea (locul 2), Bódi Márk (Locul 3) şi Eduard Simulea (Locul 3).

karate 2A doua competiție de anvergură a acestui an a avut loc la data de 21.03.2015 – CAMPIONATUL NAȚIONAL DE KATA, unde delegația Clubului a fost alcătuită din 32 de sportivi, din care 8 au fost din Săcele. Deși nivelul competiției a fost unul ridicat, au reușit să urce pe treapta a 3 a podiumului următorii karateka săceleni – Bădițoi Cristina, Cătălin Crânganu și Pupăză Andrei. Rezultatele obținute de practicanții din Săcele se adaugă astfel celor 21 de medalii obținute de sportivii Clubului, din care – 8 de aur, 8 de argint și 5 de bronz.

De asemenea la data de 16.05.2015 a acestui an Clubul nostru a organizat trofeul CUPA CARPATHIAN EAGLES 2015, competiție de tradiție în lumea Artelor Marțiale, și care în acest an a ajuns la ediția a 3 – a. La startul competiției am reușit înscrierea a 55 de sportivi legitimați la clubul nostru, dintre aceștia 18 fiind sportivi săceleni. Dintre aceștia o supriză plăcută au produs sportivii Coconea Szilvia, Tihoc Andrei și Pupăză Andrei care au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, ei fiind urmați de –Bódi Márk, Silveşan Darius, Bakk Mátyás, Hâncu Constantin Adrian, Bódi Róbert şi Coconea Albert care au fost medaliați cu argint și Cristina Bădiţoi, Köpe Mária, Sebestyén Norbert, Simulea Eduard, Mátyás Timea, Constantin Octavian, Rab Bianca medaliați cu bronz.

Rezultatele tinerilor karateka săceleni sunt cu atât mai meritoase cu cât acestea au fost obținute după mai puțin de 1 an de pregătire, ei răsplătind astfel eforturile depuse de antrenorii Istvan Kristo, Casiana Gorneanu, Horaţiu Sasu, Eugen Crânganu.

Clubul Carpathian Eagles mulţumeşte părinţilor pentru sprijinul permanent adus în dezvoltarea sportivilor şi dojoului din Săcele.

Citeşte şi despre premiile obţinute de săceleni la dansuri populare

  karate 5

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply