Home / Actual / Recomandare pentru weekend: Prima ediție a Campionatului Național de Rafting de la Nehoiu

Recomandare pentru weekend: Prima ediție a Campionatului Național de Rafting de la Nehoiu

Asociația Română de Rafting în colaborare cu platforma online Outdoor-Events.ro organizează prima ediție a Campionatului Național de Rafting.

Evenimentul va avea loc in perioada 7-9 Aprilie pe râul Buzău in zona Nehoiu-Pătârlagele, fiind așteptați sportivi atât din țară dar si invitați speciali din străinătate, baieți si fete deopotrivă.

La start se vor alinia echipe cu 6 sportivi. Aceștia se vor întrece sub regulamentul Federației Internaționale de Rafting si supravegherea arbitrilor.

În urma acestei competiții se vor desemna echipele care vor reprezenta România la Campionatele Europene de Rafting și cele Mondiale.

Raftingul, cel mai intens sport de echipă în aer liber, cu adrenalină, efort, neprevăzut dar și sincronicitate, armonie, forță și viteză iși dorește pe această cale să câștige cât mai mulți adepți.

 Suntem foarte încantați sa fim gazdele primei competiții de rafting sportiv organizată conform regulamentului internațional. Raftingul ca sport pentru amatori există în România de mai bine de 10 ani iar primele echipe de sportivi care au participat în întrecerile dedicate profesionițtilor au luat naștere acum 6 ani.

Competiția organizată de noi va alinia România alături de Bulgaria, Serbia, Turcia, Georgia, Cehia și multe alte țări cu experiență vastă în acest sport. Chiar dacă este prima ediție ne așteptăm ca partcipipanții să fie în număr mare atât în bărci cât și pe mal, ca spectatori.

a declarat Sînziana Ioan, președinte Asociația Româna de Rafting

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply