Home / Actual / PSD și UDMR și-au oficializat astăzi ”mariajul” politic de la Săcele. Au votat cot la cot pentru viceprimar!

PSD și UDMR și-au oficializat astăzi ”mariajul” politic de la Săcele. Au votat cot la cot pentru viceprimar!

Ceea ce era evident pentru orice persoană ce este interesată de politica săceleană, s-a oficializat astăzi în ședința de consiliu local, cand UDMR și PDS s-au aliat și au votat cot la cot atât pentru viceprimar, cât și pentru comisiile de specialitate.

Astfel, Gellert Geczi a fost votat viceprimar cu 10 voturi (7 PSD + 3 UDMR), în timp ce contracandidata sa, consiliera PNL Izabella Paniti a obtinut doar 9 voturi (toate PNL).

“Acesta este dezideratul nostru politic la nivel local”

Cel puțin asta spune mereu liderul local al UDMR, Gellert Geczi, cel care a confirmat mereu  interesul personal față de funcție, menționând că postul de viceprimar la Săcele este un deziderat politic la nivel local al organizației UDMR și al etniei maghiare.

Insă candidat de etnie maghiara a fost și doamna consilier Izabella Paniti (foto dreapta), un chip nou în politică, un om curat și neimplicat în scandaluri și o reprezentantă a mediului de afaceri.

UDMR avea optiunea de a vota tot un etnic maghiar alături de PNL. Varianta aleasă de udemeriștii săceleni a fost și este (IATĂ dovada publică!!!) o relație strânsă cu PSD.

Indiferent de explicatiile oferite alianta PSD – UDMR este un spectacol trist, in special pentru locuitorii maghiari din Sacele, care desi il vad pe consilierul Geczi ajuns viceprimar, cu siguranta isi aduc aminte de derapajele de limbaj ale PSD la adresa acestuia in perioada primei colaborari dintre cele doua formatiuni politice.

Atunci, in 2016-2017, iubirea PSD – UDMR s-a lasat cu scantei publice. După mai bine de 17 ani, UDMR a pierdut postul de Viceprimar cand consilierii locali PSD, PMP şi ALDE (initiatori ai proiectului de demitere) au decis ”să-l sancţioneze pe Geczi Gellert pentru comportamentul duplicitar şi jocurile politice şi pentru lipsa de performanţă în administraţia publică locală”

Ce s-a schimbat? Va spunem maine in continuarea acestui material!

La Săcele, PSD și UDMR o pun de “una mică, pe la spate”

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia