Home / Actual / Măsuri administrative luate la Săcele sub incidența COVID-19: Centrul Multicultural, sălile de sport și locurile de joacă sunt închise

Măsuri administrative luate la Săcele sub incidența COVID-19: Centrul Multicultural, sălile de sport și locurile de joacă sunt închise

Din data de 10 noiembrie 2020 activitatea Centrului Multicultural si Educational din Municipiul Sacele va fi suspendata pentru o perioada de 30 de zile sau pana la noi dispozitii.

Programul de activitate al Primariei Municipiului Sacele se va modifica in sensul decalarii cu o ora, respectiv: 50% din personalul institutiei isi va incepe activitatea la ora 08:00 si pana la orele 16:00.

Restul de 50 % din personalul institutiei urmează sa inceapa programul de lucru la ora 09:00 si pana la orele 17:00, aceasta masura urmand sa fie stabilita printr-o reglementare interna ulterioara.

Tot din 10 noiembrie 2020 activitatile din Salile de sport de pe raza Municipiului Sacele isi vor suspenda activitatea pe o perioada de 30 de zile sau pana la noi dispozitii.

Terenurile de sport multifunctionale raman deschise, la fel si parcurile publice de pe raza Municipiului Sacele. Activitatile din locurile de joaca raman in continuare inchise.

Obiectivul turistic Canionul 7 Scari ramane deschis, iar activitatile desfasurate la Tiroliana au fost suspendate ca urmare a deciziei conducerii RPLP Sacele RA din data de 06.11.2020.

Propunere deosebită! PNL Săcele și-a prezentat oficial nominalizarea pentru funcția de viceprimar

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia