Home / Actual / Propunere deosebită! PNL Săcele și-a prezentat oficial nominalizarea pentru funcția de viceprimar

Propunere deosebită! PNL Săcele și-a prezentat oficial nominalizarea pentru funcția de viceprimar

Partidul Național Liberal, cea mai puternică forță politică din Municipiul Săcele cu 9 (nouă) consilieri locali din 19, a nominalizat public pe unul dintre aceștia pentru funcția de Viceprimar al Municipiului Săcele.

Liberalii consideră că astfel este respectată dorința alegătorilor săceleni care au avut încredere în Ciprian Sterpu, în echipa propusă de către PNL Sacele pentru Consiliul Local și în propunerile lor pentru mandatul administrativ 2020-2024.

”PNL Săcele nu are niciun fel de înțelegere politică subterană și nici nu susține vreo nominalizare la adăpostul unor recompense.

Continuăm drumul nostru corect din punct de vedere politico-administrativ printr-o abordare transparentă și asumată public pe care știm că săcelenii o vor aprecia”, spune Ciprian Sterpu, presedintele PNL Săcele.

Totuși, pe surse, există o înțelegere locală între PSD și UDMR care împreună au 10 mandate de consilieri locali și astfel aceste două partide urmează să formeze o majoritate în următorii 4 ani la Săcele.

Săcelean, liderul de grup al PNL în cadrul Consiliului Județean Brașov

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia