Home / Actual / Primăria Săcele spune că CIBIN SRL este pregătită de sezonul rece. Voi sunteți?
foto cu flotila pregatita de deszapezire

Primăria Săcele spune că CIBIN SRL este pregătită de sezonul rece. Voi sunteți?

19 utilaje și aproximativ 1000 tone de material antiderapant sunt deja pregătite. Lucrările de deszăpezire vor fi efectuate de către S.C. CIBIN S.R.L. în baza contractului de delegare nr. 92 din 08.12.2014.

Pentru înlăturarea zăpezii și combaterea poleiului, firma are pregătite un număr de 19 utilaje.

A fost constituit și un prim stoc de material antiderapant format din 330 tone sare și 650 tone agregate 0-8 mm reprezentând aproximativ 40% din necesarul pe întreg sezonul rece. S.C CIBIN SRL va realiza deszăpezirea pe toate străzile municipiului Săcele.

Centura ocolitoare a municipiului (Str. Câmpului), parte din DN1A, va fi deszăpezita de către C.N.A.I.R. (Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere), iar pe DJ103B , Săcele-Tărlungeni, vor fi desfășurate lucrări similare de către Consiliul Județean Brașov.

conform comunicat Primăria Săcele

Legea compostului: Autoritățile locale trebuie să implementeze sistemul de colectare separată a deșeurilor biodegradabile

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia