Home / Actual / PSD Săcele vrea neapărat voturile din Gârcini!

PSD Săcele vrea neapărat voturile din Gârcini!

PSD Săcele apelează la ultima armă electorală: frica! Printr-un material plin de amenințări distribuit în zona Gârcini, PSD încearcă să-i sperie pe votanții de acolo, spunând că dacă vor susține pe 5 iunie alți candidați se va construi un zid între Săcele și Gârcini, “așa cum s-a făcut la Baia Mare”.

Incredibilul material distribuit de PSD conține și alte minciuni menite să îi sperie pe locuitorii din zonă precum faptul că nu vor mai primi ajutor social de la Primărie, că nu vor mai avea dreptul să urce în autobuze, că pădurile vor fi împânzite de sârmă ghimpată sau că nu se vor accesa fonduri europene pentru zona respectivă.

Cel mai probabil PSD va fi din nou acuzat de încălcări ale legislatiei electorale pentru distribuirea de materiale care defăimează alți candidați, acest pliant terminându-se apoteotic cu avertizarea pentru locuitorii din Gârcini: “Veți devenii sclavi pe plantațiile lor”

De fapt, strategia PSD pentru Gârcini este foarte simplă, dorindu-se instaurarea unui regim al fricii cetățenilor față de orice alt candidat sau partid!

Mai mult decat atât, strategia PSD se completează cu pe verso-ul fluturașului, acolo unde sunt făcute promisiuni dulci către locuitorii din zonă.

Este de văzut daca PSD va reuși să câștige aceste alegeri pe 5 iunie bazându-se pe un vot masiv din zona Gârcini, în detrimentul celorlalte zone din Săcele.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

2 comments

  1. Platesc impozit zona I, dar nu am canalizare….daca ma mut in Garcini o sa am??

Leave a Reply