Home / Actual / Promisă de primar, livrată de viceprimar: Creșa din Săcele, finanțată din PNRR

Promisă de primar, livrată de viceprimar: Creșa din Săcele, finanțată din PNRR

Primarul Popa Virgil, cel ce a promis încă din 2016 ca va deschide o creșa la Săcele și a mințit, este salvat de UDMR și de fondurile de reziliență și relansare economică.

Ministerul Dezvoltării, condus de ministrul Attila Cseke (UDMR) a selecționat cele 60 de creșe care vor fi construite prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), printre care și creșa medie de la Săcele.

Construirea acestei creșe se va face în cartierul Electroprecizia și va avea o capacitate de 70 de locuri, săli de joacă, dormitoare, sală pentru festivități, bucătărie și spălătorie proprii, cabinet medical, spații administrative și spațiu de joacă amplu, în aer liber.

Valoarea investiției “Construire creșă medie” este de 3.341.420 euro, iar finanțarea va fi asigurată prin fondurile din cadrul PNRR.

Pe lângă creșa din cartierul Electroprecizia, primăria spune că se continuă demersurile pentru deschiderea unei creșe și în cartierul Ștefan cel Mare, promisă încă din 2016 și nelivrata însă. 

De fapt, realizarea și deschiderea unei creșe la Săcele este o abureală electorală eternă a actualului primar. 

Generații întregi de părinți și copiii acestora au așteptat în zadar, până au ajuns la vârsta școlarizării.

PSD mimează interesul față de copiii din Săcele. Dar creșa promisă este o mare miniciună, iar Primul Ghiozdan este un program propus de PNL – Saceleanul

PSD mimează interesul față de copiii din Săcele. Dar creșa promisă este o mare miniciună, iar Primul Ghiozdan este un program propus de PNL – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia