Home / Actual / Articol Libertatea.ro: Curierii nu livrează într-o zonă din Municipiul Săcele

Articol Libertatea.ro: Curierii nu livrează într-o zonă din Municipiul Săcele

Mai mulți localnicii din Gârcini, un cartier defavorizat al municipiului Săcele, județul Brașov, acuză compania Fan Courier că refuză să livreze coletele în zona lor, spune Libertatea.ro

Se întâmplă de mai mulți ani, iar un ultim episod s-a consumat vineri, 2 septembrie, când un operator al companiei ar fi spus că nu livrează un pachet pentru că acolo „sunt țigani răi”.

Cel mai des se confruntă cu această situație cadrele didactice de la Școala Gimnazială nr. 5 Săcele, aflată în cartierul Gârcini. 

Florentina Tituleac, învățătoare la școala respectivă, a realizat mai multe campanii de sprijinire a copiilor din comunitate, iar oameni din întreaga țară au donat ghiozdane, colete, laptopuri pentru aceștia.

Compania de curierat s-a oprit însă cu livrarea doar la sediul din Brașov sau în alte zone din orașul Săcele, iar pentru a ridica pachetele a trebuit să meargă cu mașina personală sau cu microbuzul școlii.

Citeşte întreaga ştire: Într-un cartier sărac din Brașov, coletele nu sunt livrate pentru că „sunt țigani răi acolo”. Situația în care a fost pusă învățătoarea școlii

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia