Home / Actual / Programul educaţional „Sănătatea începe din farfurie” a ajuns şi la Săcele la Liceul “Moroianu”

Programul educaţional „Sănătatea începe din farfurie” a ajuns şi la Săcele la Liceul “Moroianu”

Selgros Cash&Carry România împreună cu Chef Cezar Munteanu derulează si în acest an programul educaţional „Sănătatea începe din farfurie”.

Iată că anul acesta proiectul a ajuns şi la Săcele, Liceul Teoretic “George Moroianu” fiind gazdă, astăzi, pe data de 23 februarie, când Chef Cezar Munteanu le-a vorbi celor peste 300 de copii din clasele pregătitoare, I, II , III si IV despre alimente şi sănătate, dar și despre igiena dentară.

Alaturi de el a stat si “Energicul”, un demn ajutor de chef, cel responsabil pentru implicarea copiilor în prezentarea realizată.

La final, copiii au primit pachete generoase cu alimente sănătoase și jocuri.

Lansat în 2012 prin colaborarea cu Asociația Chef Cezar, programul Selgros contribuie la formarea opțiunilor copiilor pentru o alimentație sănătoasă. 

Proiectul de educaţie gastronomică învață copiii să devină mai conștienți de alegerea alimentelor, a produselor naturale, care provin din surse locale şi să îşi formeze obiceiuri de mâncat sănătoase.

Felicitări pentru inițiativă!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply