Home / Actual / Atac frontal din partea directorului sportiv de la Precizia Săcele: “Nu au personalitate juridică, nu pot promova”

Atac frontal din partea directorului sportiv de la Precizia Săcele: “Nu au personalitate juridică, nu pot promova”

Aurel Barbuță, directorul sportiv al celor de la Precizia Săcele face un atac frontal îndreptat către rivalii de la AS SR Brașov.

Conform unei postări de pe o rețea de socializare acesta afirmă că brașovenii, urmașii defunctei FC Brașov nu au drept de participare la barajul de promovare în Liga a III-a pentru că nu au personalitate juridică.

Aurel Barbuța spune că AS SR Brașov este o asociatie sportivă “fără personalitate” juridică, iar asta le barează drumul către performanță.

Iată întreg mesajul acestuia:

“Constitiirea unei asociatii sportive fara personalitate juridica da dreptul acesteia la obtinerea unui CIS precum si la afilierea la asociatia judeteana pe ramura de sport corespunzatoare, in vederea participarii la competitii sportive oficiale locale, pana la nivel de judet ( alin 1,art 25 legea sportului nr 69/2000). In aceste conditii conform articolului 2 din REGULAMENT PARTICIPARE JOCURI DE BARAJ PENTRU PROMOVAREA LA LIGA 3 CAMPIONAT EDITIEI 2018-2019 echipa AS “SR” Brasov NU are drept de participare l baraj aceasta neavand personalitate juridica”

Suporterii celor de la AS SR Brașov nu au înghițit ușor această posibilă variantă și i-au răspuns ironic acestuia:

“Văd că unii și-au luat gândul de la locul 1 și acum visează cai vezi pe pereți”

Se anunță un retur de Liga a IV-a foarte interesant în fotbalul județean brașovean.

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply