Home / Actual / Transportul la Săcele: Iată ce ne scrie un călător!

Transportul la Săcele: Iată ce ne scrie un călător!

Aşa cum am promis, mesajele dumneavoastră vor fi transformate în informaţie publică, în speranţa că împreună putem îmbunătăţii lucrurile.

Ne puteţi scrie pe Facebook sau pe email [email protected]

Iată ce ne transmite un săcelean de dimineaţă: 

“De ceva vreme folosesc acest traseu, Sacele – Livada Postei, care dupa parerea mea este util sacelenilor. Poate ar fi mai util daca ar fi autobuze si in jurul orei 16,00 – 16,30, cand de obicei cei ce le folosesc dimineata se intorc acasa si le-ar fi foarte utile si nu numai la aceste ore.

Poate o cursa permanenta pe acest traseu ar avea succes (la fel ca si cursele pana in Garcini). Exista insa o problema. O mica gainarie pe care sacelenii nu o inteleg ca la un momentdat se va intoarce impotriva lor.

O parte a calatorilor lasa biletele soferilor, crezand ca in acest mod le fac un bine, asigurandu-le un mic castig suplimentar. In alte dati, ca astazi de dimineata de exemplu si nu numai, soferii nu dau bilete, luand de la calatori doar 2 lei in loc de 3 lei.

Daca le ceri bilet ori spun ca nu au, ori se uita urat la tine si pleci frumos din fata lui la gandul ca daca mai zici ceva are si un levier. Deci cursa de azi dimineata, 23.02.2018 desi a avut in jur de 50 de persoane sau mai mult, a fost nerentabila, neaducand nici un lei companiei de transport din Sacele.

Am sesizat de doua ori si Servicii Sacelene, dar fara vreo reactie. Sa nu uitam ca au existat aceste autobuze si dupamasa pentru intoarcere, dar deoarece erau nerentabile (din aceleasi motive) au fost desfiintate.

Poate dvs. veti avea o opinie. Si inca un lucru. Daca tot s-au adus cateva autobuze mai noi, nu ar putea fi introduse doar astea pe cursa Sacele – Livada Postei, care sa nu iasa in evidenta ca vechile autobuze Volvo.

Astept sa vad si reactia voastra. Poate impreuna facem ceva”

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply