Home / Actual / Probleme pentru un bărbat prins de polițiștii săceleni la conducerea unui moped fără a avea permis

Probleme pentru un bărbat prins de polițiștii săceleni la conducerea unui moped fără a avea permis

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul neinmatriculat” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

În fapt, la data de 13 august 2021, în jurul orei 07.40, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 52 ani, care conducea un moped pe strada Principală din localitatea Tărlungeni, județul Brașov.

Cu  ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul nu este înmatriculat/înmatriculat.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Job de Inspector, clasa I, grad profesional debutant din cadrul Biroului Investitii, disponibil la Primăria Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia