Home / Actual / Fără permis și băut la volan, un șofer a acroșat alt autoturism în Săcele

Fără permis și băut la volan, un șofer a acroșat alt autoturism în Săcele

La data de 13 august 2021, în jurul orei 21.35, un bărbat, în vârstă de 44 ani, care conducea un autoturism pe raza municipiului Săcele a acroșat un autoturism ce se afla staționat, în urma evenimentului rutier rezultând doar pagube materiale, fără victime.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,49 mg/l alcool pur.

Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Cu  ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Săcele au întocmit dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Primăria Săcele taie banii pentru investiții importante! Ce spun consilierii despre asta?

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia