Home / Actual / Prins la volan beat și cu permisul suspendat tot pentru aceeași infracțiune

Prins la volan beat și cu permisul suspendat tot pentru aceeași infracțiune

La data de 18 martie, în jurul orei 11.20, polițiștii Biroului Rutier Săcele au depistat un bărbat de 49 ani, din județul Brașov, care a condus un autoturism pe raza municipiului Săcele, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost de 0,74 mg/l alcool pur. În consecință acesta a fost condus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, polițiștii au stabilit că bărbatul avea suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice din data de 20.05.2017, pentru conducere sub influența alcoolului.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

Buget mai bogat pentru evenimentele și proiectele culturale la Săcele în 2018

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply