Home / Actual / Buget mai bogat pentru evenimentele și proiectele culturale la Săcele în 2018

Buget mai bogat pentru evenimentele și proiectele culturale la Săcele în 2018

Anul acesta asociațiile și fundațiile ce au ca scop organizarea de activități culturale la Săcele se bucură de un buget al finanțărilor nerambursabile din fonduri publice ceva mai mare.

Dacă anul trecut acest buget a fost de 180.000 lei, în 2018 valoarea a crescut la 200.000 lei, astfel săcelenii se vor putea bucura de mai multe activități culturale în municipiu.

Inițial, executivul primăriei a propus o varianta de 150.000 lei, mai mică decât cea din 2017, însă un amendament propus de consilierul PNL, Ciprian Sterpu – Președinte al Comisiei de Cultură din cadrul Consiliului Local Săcele a dus la mărirea bugetului cu 30%.

Am suplimentat suma pe care o putem acorda asociațiilor ce organizează evenimente culturale cu 50.000 de lei, de la 150.000 la 200.000 de lei. Este o veste bună pentru toți săcelenii. Sunt convins că astfel vom avea, în acest an, mai multe evenimente de calitate în tot municipiul Săcele. Le mulțumesc atât colegilor din Comisia de Cultură pentru că am facut propunerea și în numele lor, dar și celorlalți colegi consilieri pentru că au susținut-o.

Ciprian Sterpu, consilier local PNL

Toate asociațiile și fundațiile interesate de accesarea acestor fonduri trebuie să depună proiectele până la data de 29 martie 2018, orele 16.00.

Detalii în știrea de mai jos:

Săcele: Start finanțărilor nerambursabile pentru activități nonprofit. Termen limită 29 martie, ora 16.00

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply