Home / Actual / Drept la replică al Electroprecizia Holding la articolul ”Veste horror dinspre mediul de afaceri. O firmă importantă se retrage din Săcele”

Drept la replică al Electroprecizia Holding la articolul ”Veste horror dinspre mediul de afaceri. O firmă importantă se retrage din Săcele”

Având în vedere informația de senzație publicată de către www.saceleanul.ro  în cadrul articolului publicat în data de 20.03.2018 cu titlul ”Veste horror dinspre mediul de afaceri. O firmă importantă se retrage din Săcele”, Electroprecizia Holding din Săcele dorește să își exercite dreptul la replică și dreptul la rectificare,  în vederea informării corecte a publicului precizând următoarele:

Site-ul www.saceleanul.ro a prejudiciat în mod grav imaginea Electroprecizia asociind în mod greșit știrea despre compania Sorea și deciziile acesteia privind continuarea activității în România cu imaginea Electroprecizia fără nici un temei.

Sublinem faptul că nu există nicio companie cu acest nume în Parcul Industrial Electroprecizia, această companie având doar calitatea de client al unei societăți din cadrul holdingului Electroprecizia.

Noile reglementări legale privind salarizarea,  au determinat întreruperea relațiilor comerciale de comun acord dintre cele două companii.

Conducerea Electroprecizia a luat măsuri ca întreruperea acestei activității să nu afecteze personalul angajat. S-au oferit noi locuri de muncă în cadrul firmelor din Electroprecizia Holding în condiții mai bune, corespunzătoare pregătirii și competențelor profesionale ale fiecărei persoane.

Electroprecizia Holding, ca principal “motor” de dezvoltare economică a zonei investește permanent în îmbunătățirea condițiilor de muncă pentru angajați, creșterea performanței societăților din cadrul holdingului, protecția mediului și îmbunătățirea climatului la locul de muncă, asigurând locuri de muncă pentru mai mult de 1000 de oameni.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply