Home / Actual / Primul meci amical pentru FC Sacele

Primul meci amical pentru FC Sacele

Astăzi, la Rașnov, Fc Săcele a jucat primul meci de pregătire în noua componență.Logo_fc_sacele
Adversară a fost echipa de juniori a celor de la FC Râșnov, scorul final fiind de 5-2 în favoarea săcelenilor. Printre remarcații partidei îi putem menționa pe Bogdan Sănduleac și Marian Aiftimioaie, ambii marcatori ai unei duble pentru FC Săcele.

A fost un prim test util, în care baieții noștri au demonstrat calități reale, dar și slăbiciuni în special în zona de fund, unde apărarea a primit 2 goluri în prima repriză. Totuși nu putem să nu mentionăm că în primul unsprezece FC Săcele a aliniat și 4 juniori, ceea ce ne bucură și ne dă speranțe pentru viitor.

Proiectul continuă și tot mai multi tineri doritori se prezintă la antrenamentele echipei, vinerea aceasta 23 de persoane pregătindu-se sub comanda lui Andrea Adamo și Florin Bilivolschi. Vă reamintim că doritorii se pot prezenta în fiecare zi de luni, miercuri și vineri la ora 18:00 la antrenamentele echipei.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply