Home / Actual / Primarul Virgil Popa recunoaște că intenționa să deschidă obiectivele de silvoturism săcelene. Starea de Urgență i-a “stricat planurile”
sursa foto captura Youtube

Primarul Virgil Popa recunoaște că intenționa să deschidă obiectivele de silvoturism săcelene. Starea de Urgență i-a “stricat planurile”

Informația preluată și oferită cititorilor de către Saceleanul.ro privind intenția administrației săcelene de a deschide publicului obiectivele de silvoturism Canionul 7 Scări și Tiroliana 7 Scări a fost adevarată. Știrea AICI!

Totuși, planurile primarului Virgil Popa au fost date peste cap de apariția Stării de Urgență, pentru că declarațiile acestuia au fost făcute înainte de începerea crizei, iar interviul pentru Radio România Brașov a fost publicat la câteva zile după ce a fost acordat.

Vestea bună este că Tiroliana și Canionul 7 Scări vor rămâne închise pe toată perioada Stării de Urgență.

Bună, din perspectiva luptei cu răspândea virusului COVID-19, dar rea din cea a promovării orașului nostru și a veniturilor ce urmau a se încasa.

În această perioadă Regia Publică a Pădurilor Locale Săcele (RPLP), administratorul acestor obiective turistice, efectuează lucrări de igienizare în zonă și revizii tehnice la tiroliană.

De asemenea, după lunile de iarnă în care tiroliană a fost închisă, RPLP a depus documentația pentru obținerea avizului ISCIR necesar redeschiderii după mai mult de 3 luni de nefuncționare.

Primăria Săcele anunță că începe livrarea lemnului de foc pe 2020. Ce se întâmplă cu restanțele din 2019?

Multe interdicții și la Săcele. TOATE încep de mâine! Iată lista!

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia