Home / Actual / În plină criză de infecții cu coronavirus, primarul PSD Virgil Popa vrea să deschidă Canionul 7 Scări și tiroliana

În plină criză de infecții cu coronavirus, primarul PSD Virgil Popa vrea să deschidă Canionul 7 Scări și tiroliana

Primarul Municipiului Săcele a prezentat presei județene intenția administrației pe care o conduce de a deschide peste 2 săptămâni cele 2 obiective ce sunt vizitate zilnic de sute de turiști: Canionul 7 Scari și Tiroliana 7 Scări.

Este o declarație cel puțin ciudată având în vedere situația gravă cu care se confruntă o Românie aflată în situație de urgență.

Cu argumentul că această deschidere este bună pentru brașoveni, dar și pentru turiști, totul ar urma să se întâmple dacă și vremea va fi favorabilă.

“Turiștii sunt deja poftiți pentru a vizita cele două obiective turistice de interes local și chiar județean sau național, pentru că avem cea mai lungă tiroliană din țară, de peste 3.6 km. Eu cred că dacă vremea este propice, în maxim 2 săptămâni se vor deschide oficial cele două obiective”, a spus Virgil Popa pentru Radio România Brașov FM

Pesedistul săcelean pare că încă nu a aflat că singurul mod de a reduce rata infecțiilor este distanțarea socială: oamenii să stea acasă cât mai mult posibil, până când scade numărul îmbolnăvirilor.

Altfel nu se explică o astfel de declarație iresponsabilă!

Voi ce părere aveti? Votați mai jos!

Sunteți de acord cu intenția primarului PSD Virgil Popa de a deschide tiroliana și Canionul 7 Scări?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...

Igiena din autobuzele săcelene, motiv de furie pentru mulți călători

Primăria Săcele anunță că începe livrarea lemnului de foc pe 2020. Ce se întâmplă cu restanțele din 2019?

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia