Home / Actual / Igiena din autobuzele săcelene, motiv de furie pentru mulți călători

Igiena din autobuzele săcelene, motiv de furie pentru mulți călători

Anunțul primăriei Săcele că în această perioadă mijloacele de transport în comun vor fi dezinfectate periodic i-a înfuriat pe mulți săceleni.

Aceștia acuză faptul că această acțiune se face doar acum, în plină criză a infeciilor cu coronavirus, deși spun ei, igiena din autobuze este una care lasă de dorit dintotdeauna.

Pentru a preveni răspândirea COVID-19 în mijloacele de transport în comun, Primăria Municipiului Săcele aanuntat ca a dispus dezinfecţia zilnică a tuturor mijloacelor de transport în comun şi a stațiilor de autobuz de pe raza Municipiului Săcele.

Călătorii au însă o altă opinie despre ceea ce se întâmplă în realitate.

Adina P spune că: “Da’ de unde? Sunteti niste MINCINOSII….AZI AM MERS CU AUTOBUZUL DE SACELE ….si mirosea GROAZNIC imi venea sa….. de la miros…. si am ajuns in capat unde nu s-a dezinfectat cu nimic. Nu am văzut pe nimeni care sa șteargă ceva sau ceva …. macar o bara …. s-a suit lumea repede in el si a plecat.
MENTIONEZ ACUM CU VIRUSUL ASTA AR TREBUI DEZIFECTATE LA AMBELE CAPETE si la Poemelor si in Garcin. Nu se dezinfecteaza deloc, se mai spala pe jos …. dar am ajuns in autobuzul 17 nu ne-a lăsat să urcăm pana nu a dezinfectat femeia de serviciu fiecare bara cu cârpă si dezinfectat si a maturat si a spălat si pe jos…. eu spun ce am observat azi”.

O altă opinie tranșantă este cea a Mihaelei L. care a întrebat dacă “Se și spală? Că tapițeriile alea au secreții din multe zone ale corpului lipite pe ele”

Mai dur în exprimare este Aurel F cel care spune cu ironie că “Săcelenii au căpătat imunitate tocmai de la autobuzele neigienizate. Mai bine lăsați-le așa!”

Nici Lore D. nu este încântată de situație: “Prevenire? Moare virusul în autobuzele alea care miros urât și-s murdare….Eu cred că e prima dată când sunt dezinfectate… Acum se poate????”

Iar Alex M concluzionează că “Asta trebuia să se facă periodic și înainte de așa zisul virus”

Există însă și persoane multumițe, ce se manifestă pe pagina personală a primarului pesedist Virgil Popa. Una dintre acestea este Nicoleta B cea care a scris “Mulțumim frumos! Acum putem călători fără grijă”

Primele măsuri de prevenire şi pe autobuzele de Săcele

Îngrijorător! 45,72% din vehiculele controlate de RAR aveau deficiențe tehnice majore și/sau periculoase

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia