Home / Actual / Primarul Virgil Popa fuge de presă degeabă! Adevărul trist îl simt săcelenii în fiecare zi!

Primarul Virgil Popa fuge de presă degeabă! Adevărul trist îl simt săcelenii în fiecare zi!

Reporterii Brașov TV l-au căutat, din nou, pe Virgil Popa, pentru un punct de vedere.

Asta după ce în urmă cu o săptămână, când o echipă Brașov TV l-a căutat la sediul Primăriei, Virgil Popa, cu trei ore înainte de încheierea programului de lucru, nu mai era la serviciu!

Acum, reporterii Brașov TV l-au căutat, din nou, la birou.

Surpriză! Virgil Popa a organizat, brusc, o ședință… Reporterii Brașov TV au încercat să-l găsească pe primarul municipiului Săcele și la telefonul mobil, pentru un punct de vedere, dar, în ciuda apelurilor repetate, Virgil Popa nu a răspuns.

Noul consilierul juridic al Primăriei Săcele, Gabriel Florescu, este singurul care a acceptat dialogul cu reporterul Brașov TV. 

Acesta a promis că va purta o discuție cu Virgil Popa, în încercarea de a-l determina să discute cu jurnaliștii.

În speranța că Gabriel Florescu va avea putere de convingere în cazul primarului din Săcele, jurnaliștii postului de televiziune îl așteaptă, în continuare, pe Virgil Popa să-și exprime punctul de vedere cu privire la gunoaiele din oraș, dar și în legătură cu alte subiecte de interes pentru toți săcelenii.  

sursa text BrasovTv.com, sursa foto caracter informativ 

(VIDEO) Sunt probleme cu curățenia doar în Gârcini? Primarul Virgil Popa nu cunoaște realitatea din oraș

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia