Home / Actual / Ai un loc de parcare concesionat la Săcele? Folosește dispozitivul de blocare a locului de parcare pentru a ți-l asigura

Ai un loc de parcare concesionat la Săcele? Folosește dispozitivul de blocare a locului de parcare pentru a ți-l asigura

Conform Regulamentului de organizare şi funcţionare al sistemului de parcare din Municipiul Săcele, abonamentele tip reşedinţă dau dreptul folosirii locului de parcare 24 ore/zi.

Acestea se vor elibera de gestionarul parcării, respectiv Primăria Municipiului Săcele, pe o perioadă de 12 luni, numai după achitarea tarifului anual aprobat de Consiliul Local.

Asigurarea exclusivitatii locului de parcare se face de către titularul abonamentului de parcare prin montarea dispozitivului unic de blocare a locului de parcare al cărui model a fost aprobat în Comisia Tehnică de Circulaţie a Municipiului Săcele.

Este bine de știut că titularul abonamentului de parcare are și obligaţia de a menţine în bună stare (reparaţii, vopsire) dispozitivul de blocare a locului de parcare.

Iar dacă totuși vă loviți de o problemă cu ocuparea abuzivă a locului de parcare concesionat, adresați-vă Poliției Locale.

(VIDEO) Sunt probleme cu curățenia doar în Gârcini? Primarul Virgil Popa nu cunoaște realitatea din oraș

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia