Home / Actual / Primarul și viceprimarul și-au bugetat generos pe 2021 consumul de combustibil la masinile de serviciu
sursa foto Facebook

Primarul și viceprimarul și-au bugetat generos pe 2021 consumul de combustibil la masinile de serviciu

Conducerea administrativă compusă la Săcele din primar PSD și viceprimar UDMR și-a bugetat un consum de carburant generos pentru mașinile de serviciu.

Vorba aceea, doar nu dau de la ei. Plătesc săcelenii!

Primarul și-a pregătit o rezervă de 250 de litri de motorină pe lună, iar numarul 2 din administrație va putea să consume între 180-200 de litri de motorină pe lună.

O cantitate demnă de un taximetrist!

Cum decizia administrativă prevede că nu se va considera depasire a consumului de carburanti normat, acel consum care, la nivelul anului, se incadreaza in limita consumului de combustibil normat, raportat la numarul total de autoturisme, autoutilitare, autospeciale, agregate, utilaje și alte mașini aflate în dotarea Primăriei  Municipiului Săcele, putem estima ca liderii administratiei vor putea consuma chiar si mai mult combustibil.

Consumul lunar total de carburanti pentru autoturisme, autospeciale, agregate, utilaje și alte mașini aflate in dotarea Primariei Municipiului Sacele pentru anul 2021 va putea ajunge la un maxim de 2717 litri pe luna (987 benzina, 1730 motorina)

Am estimat un pret per litru de 5 lei, atat pentru benzina, cat si pentru motorina, astfel ca acest consum maximal de combustibil ar putea costa bugetul local aproximativ 163.000 lei pe an.

Am făcut calculele pentru voi! Majorarea de indemnizație la CA-ul de la RPLP Săcele ar totaliza în 4 ani peste 618.000 lei net

Un mijloc de transport autobasculant prins când arunca gunoi în Săcele. Primăria spune că deșeurile provin din altă localitate

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia