Home / Actual / Am făcut calculele pentru voi! Majorarea de indemnizație la CA-ul de la RPLP Săcele ar totaliza în 4 ani peste 618.000 lei net

Am făcut calculele pentru voi! Majorarea de indemnizație la CA-ul de la RPLP Săcele ar totaliza în 4 ani peste 618.000 lei net

Vineri am prezentat în exclusivitate aici pe Saceleanul.ro o solicitare a membrilor Consiliului de Administrație al Regiei Publice Locale a Pădurilor Săcele conform căreia aceștia doresc o majorare a indemnizației de membru. 

Este vorba de o creștere de 3 ori si jumatate, de la 789 lei net în acest moment la 4500 lei / brut (aproximativ 2630 lei net pe luna). DETALII AICI!

Semnatarii spun că în vecinatatea municipiului Săcele reprezentanții din Consiliile de Administrație ale societăților/regiilor de profil silvic au indemnizații cu valori mult superioare, cuprinse între 2800 – 5700 lei brut pe lună.

Un alt motiv invocat în solicitare este și ”gradul ridicat de responsabilitate” ce vine din postura de membru al Consiliului de administrație, o responsabilitate ce continuă și după finalizarea mandatului, dar și profitabilitatea ridicată a RPLP Săcele.

Am facut calcule pentru voi, iar cifrele sunt interesante

Este bine de știut din start că la Regia Publică Locală a Padurilor Săcele sunt 7 membri în Consiliul de Administrație și că în acest moment indemnizația este de 789 lei / net / luna pentru fiecare dintre aceștia. Deci 7 x 789 = 5523 lei pe lună.

Dacă solicitarea de majorare a indemnizației de membru se va aproba, suma încasată de persoană va fi de aproximativ 2630 lei net (4500 lei brut pe luna).

Calculăm diferența fata de cei 789 lei incasati acum si rezulta ca un membru din CA ar putea incasa pe luna in plus 1841 lei net, rezultând un efort suplimentar bugetar de 12.887 lei net pe luna pentru intreg CA-ul.

Suma totală suportată de bugetul RPLP Săcele ar putea ajunge în 4 ani la aproximativ 618.000 lei NET, doar pentru indemnizații, însă ea este mai mare în brut.

Acești bani ar trebui să ajungă la bugetul local, fiind virați periodic de către RPLP Săcele la final de exercițiu financiar.

Așa cum am explicat în articolul precedent, Consiliul Local este forul tutelar ce poate hotărî dacă această indemnizație va crește sau nu.

(EXCLUSIV) Membrii Consiliului de Administrație de la Regia Publică Locală a Pădurilor Săcele cer indemnizație de 4500 de lei lună

 

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia