Home / Actual / (EXCLUSIV) Membrii Consiliului de Administrație de la Regia Publică Locală a Pădurilor Săcele cer indemnizație de 4500 de lei lună

(EXCLUSIV) Membrii Consiliului de Administrație de la Regia Publică Locală a Pădurilor Săcele cer indemnizație de 4500 de lei lună

Printr-o adresă trimisă către Primaria Municipiului Sacele si catre Consiliul Local al Municipiului Săcele la finalul anului 2020, membrii consiliului de administrație al RPLP Săcele RA solicită modificarea cuantumului indemnizatiei fixe la valoarea de 4500 de lei brut/lună. (foto document)

Motivele, spun aceștia, țin de prevederile în vigoare ce permit o astfel de majorare a indemnizației care este în acest moment la nivelul celei căstigate de un consilier local la Săcele: 789 lei/net pe lună.

Deasemenea, spun semnatarii, în vecinatatea municipiului Săcele, reprezentanții din Consiliile de Administrație ale societăților/regiilor de profil silvic au indemnizații cu valori mult superioare, cuprinse între 2800 – 5700 lei brut pe lună.

Un alt motiv invocat în solicitare este și ”gradul ridicat de responsabilitate” ce vine din postura de membru al Consiliului de administrație, o responsabilitate ce continuă și după finalizarea mandatului, dar și profitabilitatea ridicată a RPLP Săcele.

Semnatarii sunt și beneficiarii direcți ai posibilei majorări, cu toții membri ai CA-ului de la Regia Publică Locală a Pădurilor Săcele: notar Panait Andreea, ing. Comsa Eugen, ec. Lorincz Istvan Janos, dr. ing Munteanu Horatiu George si dr. ing Codrean Codrin Leonid.

Consiliul Local este forul tutelar ce poate hotărî dacă această indemnizație va crește sau nu, însă pentru asta este nevoie de un proiect de Hotărâre de Consiliu Local și de un inițiator. Vom afla împreună, în curând, cine este acesta!

Suntem un contra-exemplu! În județ, alte localități atrag fonduri europene pentru orice, la Săcele pesediștii ne împrumută de bani

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia