Home / Actual / (VIDEO) Virgil Popa, primar PSD: ”La Săcele suntem într-o alianță cu UDMR, iar 10 este mai mare decât 9. Asta e matematica politică”

(VIDEO) Virgil Popa, primar PSD: ”La Săcele suntem într-o alianță cu UDMR, iar 10 este mai mare decât 9. Asta e matematica politică”

Pentru primarul Virgil Popa situația politică este una extrem de simplă la Săcele, acolo unde PSD și UDMR se află într-o alianță locală.

Astfel, într-o emisiune a postului NOVA TV, Virgil Popa a afirmat că matematica electorală arată clar că 10 este mai mare decât 9, aruncând un apropo către PNL, partid aflat în opoziție față de administrația pe care o conduce.

Cei 10 consilieri ce formează o majoritate la limită la Săcele sunt 7 din PSD și 3 din UDMR, restul de 9 fiind din PNL.

Virgil Popa a mai confirmat în emisiune și ceea ce președintele PNL Săcele, consilierul județean Ciprian Sterpu, a spus în nenumărate rânduri: că între cele 2 partide nu există nici dialog și nici colaborare politică, un lucru de altfel sănătos prin prisma existenței unei opoziții puternice la Săcele.

”Este adevărat că nu există niciun fel de colaborare politică între PNL și PSD la Săcele. Am spus-o în campania electorală și o repet oridecâte ori voi avea ocazia: nu vom gira în niciun fel regimul administrativ abuziv și dezastruos instituit de Virgil Popa la Săcele.

Consilierii PNL sunt oameni dedicați comunității săcelene, vor face o administrație constructivă și vor vota toate proiectele utile municipiului nostru, dar nu suntem interesați în a sta la masă cu PSD pentru a împărți funcții politice, administrative sau bani publici.”

Ciprian Sterpu – Președinte PNL Săcele

Emisiunea de la NOVA TV, filmată din biroul primarului Virgil Popa, confirmă o stare de fapt resimțită de toți săcelenii: PSD și UDMR și-au dat mâna, colaborează strâns și conduc municipiul.

Cu ce rezultate, asta vor judeca săcelenii, însă primele împărțiri de funcții între cele 2 partide deja au avut loc, iar aprobarea luării unui împrumut de 40 de milioane de lei îngrijorează opinia publică.

Un fragment din emisiunea NOVA TV (captura video, sursa NOVA TV):

(foto) Săcelele iarna: Primăria se lăuda că este pregătită, săcelenii spun și simt altceva

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia