Home / Actual / (foto) Săcelele iarna: Primăria se lăuda că este pregătită, săcelenii spun și simt altceva
foto cu flotila pregatita de deszapezire

(foto) Săcelele iarna: Primăria se lăuda că este pregătită, săcelenii spun și simt altceva

PR de carton, limbă de lemn, imagini bine ticluite … cam așa se prezintă la început de sezon rece situația de la Săcele atunci când este vorba de pregătirile pentru sezonul rece.

O fotografie cu flota de utilaje, un anunț pompos copiat aproape identic de la an la an, totul cu scopul de a (se) autolăuda că autoritatile sunt pregatite de sezonul rece și că iarna nu o să le mai ia prin surprindere.

La pregătirile pentru sezonul rece sunt campioni mondiali. 

Pentru înlăturarea zăpezii și combaterea poleiului, primăria anunța în noiembrie că sunt ”pregătite un număr de 19 utilaje. A fost constituit și un prim stoc de material antiderapant format din 330 tone sare și 650 tone agregate 0-8 mm reprezentând aproximativ 40% din necesarul pe întreg sezonul rece. S.C CIBIN SRL va realiza deszăpezirea pe toate străzile municipiului Săcele”.

Cu toate acestea, săcelenii știu că realitatea este alta.

Pe străzile laterale mai mici, iarna tronează bine-mersi fără a fi deranjată de hărnicia deszăpezitorilor locali. Sau de lipsa acesteia.

Chiar și prin cartiere, la orice ninsoare mai însemnată apar probleme mari.

‘’Pe străzi este într-un mare fel’’ scriu oamenii pe rețelele de socializare.

Și facturile de deszapezire sunt într-un mare fel, iar dacă urmărești bugetul localității și banii cheltuiți pe aceste servicii, municipiul ar trebui sa arate in ianuarie ca o strada din Los Angeles in plina vara.

Cu toate acestea, între prestatorul de servicii de deszăpezire și administrația de la Săcele, totul este un paradis. Fiscal, ar adauga fără răutate săcelenii.

Dar cu durere in suflet. Uite așa comunitatea rămâne și cu banii luați și cu zăpada necurațată!

Incendiu la Săcele: O femeie și un copil de 6 ani au suferit la nivelul feței, membrelor superioare, membrelor inferioare și al căilor aeriene superioare

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia