Home / Actual / Incendiu la Săcele: O femeie și un copil de 6 ani au suferit la nivelul feței, membrelor superioare, membrelor inferioare și al căilor aeriene superioare
foto cu caracter informativ

Incendiu la Săcele: O femeie și un copil de 6 ani au suferit la nivelul feței, membrelor superioare, membrelor inferioare și al căilor aeriene superioare

În această dimineață echipajele ISU au fost anunțate prin numărul unic de urgență 112 de producerea unui incendiu la o locuință din municipiul Săcele.

Incendiul a fost lichidat până la sosirea forțelor de intervenție, dar din nefericire în urma evenimentului au rezultat două victime: o femeie 26 ani și un copil 6 ani, ce prezentau arsuri la nivelul feței, membrelor superioare, membrelor inferioare și al căilor aeriene superioare.

La fața locului au intervenit: un echipaj SMURD de terapie intensivă cu medic, două echipaje aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Brașov, precum și o autospecială de stins incendii cu apă și spumă aparținând SVSU Săcele.

Din informațiile primite se pare că victima ar fi încercat să aprindă focul în sobă cu o substanță combustibilă, lucru total interzis și nerecomandat.

ISU recomandă încă o dată cetățenilor:

– să nu folosească niciodată în interiorul locuințelor și la aprinderea focului motorină, benzină, naftalină sau alte substanțe inflamabile;

– să nu folosească mijloace de încălzire cu defecțiuni, improvizații și neverificate;

– să curățe și să întrețină coșurilor de fum, această curățate să fie executată de către persoane autorizate;

– să nu fumeze în apropierea lichidelor inflamabile;

– să nu așeze buteliile de gaze în apropierea surselor de căldură;

– să folosească doar tipul de combustibil pentru care a fost proiectat sistemul de încălzire și să respecte întocmai instrucțiunile producătorului.

Viața are prioritate! Alegeți să rămâneți în siguranță!

La Săcele vin retailerii mari: După LIDL urmează Kaufland?

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia