Home / Actual / A avut noroc! Un șofer băut a scăpat nevătămat după ce s-a răsturnat cu mașina pe strada Câmpului din Săcele

A avut noroc! Un șofer băut a scăpat nevătămat după ce s-a răsturnat cu mașina pe strada Câmpului din Săcele

O mașină s-a răsturnat ieri pe centura municipiului Săcele, chiar pe podul de la interesecția străzilor Câmpului și Al.I. Lapedatu.

”A rezultat o victimă conștientă, neincarcerata. Au acționat la fata locului un echipaj SMURD și o autospecială de stins incendii cu apă și spumă”, a declarat plutonier major Luiza Dănilă, purtător de cuvânt al I.S.U. Brașov.

Un bărbat, care conducea un autoturism pe strada Câmpului din municipiul Săcele a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat pe plafon, pe partea carosabilă.

În urma impactului nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.

”La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0.31 mg/l alcool pur.

Acesta a fost sancționat contravențional, iar ca măsură complementară, s-a procedat la reținerea permisului de conducere”, a declarat comisar de poliție Alina-Maria IVAN.

sursa newsbv.ro

Suntem un contra-exemplu! În județ, alte localități atrag fonduri europene pentru orice, la Săcele pesediștii ne împrumută de bani

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia