Home / Actual / La Săcele vin retailerii mari: După LIDL urmează Kaufland?

La Săcele vin retailerii mari: După LIDL urmează Kaufland?

Dupa LIDL, pozitia secunda in topul national ai retailerilor, la Sacele isi anunta prezenta si Kaufland, liderul acestui clasament ce are ca baza cifra de afaceri anuala.

De fapt, informatia a fost transmisa chiar de catre primarul municipiului pe Facebook-ul personal, transformat intr-o mica agentie de presa. 

”Kaufland România, liderul pieței locale de retail, a patra companie din țară după cifra de afaceri, dar și unul dintre cei mai mari angajatori din sectorul privat va deschide un magazin la Săcele.

Kaufland România se alătură retailelor Profi și Penny care au deschis deja magazine la Săcele, dar și celor de la LIDL care urmează să deschidă în acest an magazinul din municipiul nostru.

Mă bucură decizia celor de la Kaufland România de a investi și la Săcele, și îi asigur că vor găsi sprijin și deschidere din partea administrației locale.”

conform Facebook primar Municipiul Săcele

Dupa primele informatii din piata, locatia acestui supermarket va fi pe ocolitoarea municipiului Sacele, la cateva sute de metri de viitorul supermarket LIDL.

Suntem un contra-exemplu! În județ, alte localități atrag fonduri europene pentru orice, la Săcele pesediștii ne împrumută de bani

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia