Home / Actual / Primarul Brașovului trimite săgeti către Săcele: “Ei încasează banii și noi ramane cu praful”

Primarul Brașovului trimite săgeti către Săcele: “Ei încasează banii și noi ramane cu praful”

Primarul Brașovului, George Scripcaru, acuză primaria Săcele de pasivitate cu privire la poluarea din zona FIN-ECO.

Mai precis, este vorba de drumul care face legatura dintre rampa de gunoi și DJ103a (Tarlungeni – Brasov) care este un producator de praf ce genereaza particule si este un poluator foarte mare.

Asta deoarece, spune acesta, rampa ecologică este proprietatea unui operator privat și se afla alături de căile de acces pe teritoriul administrativ al municipiului Săcele.

“Taxele și impozitele se duc la Săcele, iar efectele sunt benefice acolo din acest punct de vedere. Agenții economici din acestă zonă plătesc taxe. Ei sunt cu banii și noi rămânem cu praful”, continuă George Scripcaru.

Edilul brașovean se simte arătat cu degetul pe nedrept pentru că tot județul depozitează la FIN-ECO și iată că este acuzat doar primarul Brașovului că sunt probleme ecologice la această rampă.

Legat de drumul de acces ce crează probleme edilul brșovean spune că a discutat și la Garda de mediu, și la Prefectura, dar și cu Primăria Săcele, însă cea din urmă dă dovada de pasivitate deoarece nu se face nimic cu el.

Suntem ca în Meșterul Manole, pe de-o parte facem și pe alta nu, concluzionează acesta într-o emisiune la RTT Brașov.

Încercare de intimidare? Săceleanul care a depus o petiție la Primărie s-a trezit cu Poliția Locală acasă

Consilier local din Săcele: ”Propunerea noastră a fost corectă, dar primarul Virgil Popa ne-a ignorat”

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia