Home / Actual / Acum intabulat, Spitalul Municipal Săcele s-ar putea extinde

Acum intabulat, Spitalul Municipal Săcele s-ar putea extinde

3 ani de zile au durat lucrările de intabulare și actualizare date cadastrale ale imobilului clădire și teren ce aparțin Spitalului Municipal Săcele, una dintre problemele ce trebuia rezolvată.

Totodată, pentru că spitalul deține o suprafață generoasă de teren aceasta ar putea permite în viitor și dezvoltarea unității medicale.

Primăria Săcele lucrează la această oră la realizarea unui Studiu de Fezabilitate privind ridicarea unui nou corp de clădire pentru Spitalul Municipal Săcele, în spațiu din jurul acestuia urmând, ca și în anii viitori, să aibă loc investiții care țin de dezvoltare.

În acest proiect, administrația săceleană speră la un ajutor guvernamental, deoarece investiția este semnificativă, peste posibilitatile locale ale bugetului.

În luna aprilie, pentru a evita aglomerarea spitalului din Săcele cu pacienți infectați cu virusul COVID-19, a fost construit un spital de campanie în Sala de sport a Liceului Teoretic “George Moroianu”.

Din fericire, acesta nu a fost nevoie să fie folosit până acum, deoarece puțini săceleni au fost afectați de noul coronavirus.

Totuși, în caz de nevoie, unitatea ar putea fi pusă în funcțiune și în viitor în doar 48 de ore.

Încercare de intimidare? Săceleanul care a depus o petiție la Primărie s-a trezit cu Poliția Locală acasă

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia