Home / Actual / COVID-19 la Săcele: Fără persoane în carantină, dar mult mai mulți autoizolați
fotomontaj Saceleanul.ro

COVID-19 la Săcele: Fără persoane în carantină, dar mult mai mulți autoizolați

În Municipiul Săcele, conform datelor Direcției de Sănătate Publică, 14 persoane se află în autoizolare și monitorizate la domiciliu.

În carantină nu se mai află nicio persoană.La data de 24 mai în județul Brașov, potrivit datelor Direcției de Sănătate Publică, 77 de persoane sunt în carantină și 1.069 de persoane sunt autoizolate și monitorizate la domiciliu.

Precizăm că informările referitoare la numărul de persoane depistate pozitiv în urma testelor COVID-19 efectuate și numărul de teste COVID-19 efectuate se fac doar de la nivel central, prin Grupul de Comunicare Strategică.

Reamintim cetățenilor să ia în considerare doar informațiile din surse oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358.

Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, ci o linie telefonică alocată strict pentru informarea populației cu privire la COVID-19.

Primarul Brașovului trimite săgeti către Săcele: “Ei încasează banii și noi ramane cu praful”

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia