Home / Actual / Primăria Săcele vă invită la primenire: “Venirea primăverii este timpul în care fiecare gospodărie începe să se primenească”

Primăria Săcele vă invită la primenire: “Venirea primăverii este timpul în care fiecare gospodărie începe să se primenească”

Primăria Municipiului Săcele invită toți cetățenii să participe din data de 1 aprilie la o lună a curățeniei.

Venirea primăverii este timpul în care fiecare gospodărie începe să se primenească.

La nivel administrativ, la fel ca în anii anteriori, Municipalitatea și-a propus ca în luna aprilie să invite pe toți membrii comunității să participe la o perioadă dedicată curățeniei de primăvară.

În această lună aprilie, primăria va desfășura lucrări de curățenie pe străzile și bulevarde din oraș, toaletări ale copacilor, lucrări de întreținere ale parcurilor și spațiilor verzi, etc.

Cetățenii sunt la rândul lor rugați să realizeze și ei lucrări de întreținere a spațiului verde și de curățenie a trotuarelor din fața propriei locuințe, iar locatarii cartierelor a grădinilor din fața blocului.

Firma care este responsabilă de curățenia orașului, SC Cibin SRL, va pune la dispoziția cetățenilor utilaje care vor colecta gunoiul vegetal.

conform comunicat presă Municipiul Săcele  

De ieri, pentru fiecare ambalaj reutilizabil vom plăti 50 de bani drept garanție ce va fi recuperată ulterior

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia