Home / Actual / 3 drumuri auto-forestier vor fi consolidate sau reabilitate de Regia Publică Locală a Pădurilor Săcele

3 drumuri auto-forestier vor fi consolidate sau reabilitate de Regia Publică Locală a Pădurilor Săcele

Documentatiile de avizare a lucrărilor de intervenție DALI – Reconstituirea, Consolidarea si Reabilitarea Drumului Auto Forestier Tărlung-Ciorica, Valea Gârcinului si Valea Zimbrului întocmite de către SC Montana Proiect SRL Brașov au fost votate de catre Consiliul Local Sacele.

La fel s-a intamplat si cu indicatorii tehnico-economici și calculul profitului anual și investiției specifice, ce stau la baza realizării obiectivelor de investiții „Reconstituire consolidare-reabilitare drum auto forestier Valea Gârcin, drum auto forestier Târlung-Ciorica si a Văii Zimbrului.

Conform acestor indicatori, Regia Publica Locala Sacele va investi cea mai mare suma în drumul auto-forestier Valea Gârcin, lucrarile de reabilitare avand o valoare totală de 1.460.000 lei ( fără T.V.A.)

Cu drumul auto-forestier Tărlung-Ciorica si cu cel din Valea Zimbrului situatia este mai buna, aici urmand a fi investiti doar 120.000 lei (fără T.V.A.), respectiv 245.000 lei (fără T.V.A.).

În loc de turism, bani și faimă bună, săcelenii “culeg” roadele ineficienței administrației PSD

   

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia