Home / Actual / Peste 129.000 lei cotizația anuală a Municipiului Săcele pentru a ține sub control populația de câini comunitari

Peste 129.000 lei cotizația anuală a Municipiului Săcele pentru a ține sub control populația de câini comunitari

Adunarea Generala a Asociaților din cadrul Direcției Pentru Monitorizarea și Protecția Animalelor a stabilit cuantumul cotizației pentru membrii asociați, pentru anul 2019, respectiv valoarea de 129.264 lei pentru Municipiul Săcele.

Astfel, consilierii săceleni au aprobat plata acestui cuantum, iar Municipiul Săcele își va continua asocierea cu alte localități din județ precum Râşnov, Codlea, Predeal, Zărneşti, Bran, Moeciu, Cristian, Ghimbav, Sânpetru, Hălchiu şi Hărman.

Scopul Direcției Pentru Monitorizarea și Protecția Animalelor este acela a monitoriza și proteja animalele conform prevederilor legislației privind protecția animalelor și a altor acte normative locale în vigoare ale autorităților teritoriale, precum si cel legat de gestionarea populației de câini comunitari conform prevederilor legislației și a legislației sanitar-veterinare.

Asociația are în administrare și un Centrul de Îngrijire Temporară a Animalelor situat în Mun. Codlea, str. Hălchiului nr. 101.

Centrul de îngrijire temporară dispune de spații medicale, constând în:

  • Sală de consultații – în care echipa noastră de medici veterinari își desfășoară activitatea zilnică, constând în tratarea cățeilor bolnavi din adăpost, precum și deparazitări și vaccinări.
  • Sală de chirurgie – ce asigură un mediu steril pentru intervenții chirurgicale atât în scop curativ, cât și în vederea adopțiilor.
  • Sală post-operator – unde sunt cazați câinii aflați în perioada de convalescență în urma intervențiilor chirurgicale, având astfel condiții optime pentru o vindecare cât mai rapidă și fără complicații.

Alegria Dance Studio Brașov a luat marele premiu al concursului “Dance for you” de la Bușteni

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia