Home / Actual / Teatrul de calitate vine la Săcele pe 9 aprilie! Și este chiar gratuit! Ce piesă se joacă?

Teatrul de calitate vine la Săcele pe 9 aprilie! Și este chiar gratuit! Ce piesă se joacă?

Teatrul Andrei Mureșanu a lansat proiectul cultural „Despre oameni și cartofi – Turneu de incluziune socială”, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN).

În cadrul proiectului se vor juca 6 spectacole, toate fiind însoțite de activități conexe. Următoarele spectacole vor avea loc la Gheorgheni (22 martie 2019), Săcele (9 aprilie 2019), Brașov (12 mai 2019), Focșani (14 mai 2019) și Bacău (16 mai 2019). 

Proiectul cultural „Despre oameni și cartofi – Turneu de incluziune socială”
9 aprilie, ora 19.00 – Sala de Spectacole a Centrului Multicultural și Educațional Săcele

Intrarea liberă în limita locurilor disponibile

Proiectul își propune ca prin organizarea unui turneu al spectacolului „Despre oameni si cartofi” în comunitățile învecinate orașului Sf. Gheorghe, să crească nivelul de conștientizare a comunității cu privire la dificultățile zilnice cu care se confruntă un segment specific de populație – comunitatea romă.

Pătrunzând în viața lor, în intimitatea casei și a familiei rome, spectacolul dezvăluie, printre vise, speranțe și regrete, modalitatea de gândire a acestor oameni, care nu este foarte diferită de a noastră.

Este pur și simplu raportată la condiția în care ei se regăsesc – sărăcia care îi înconjoară și nivelul scăzut de educație pe care îl au, determinate deseori de context, și nu de voința proprie.

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia