Home / Actual / Primăria Săcele va demara discuțiile cu proprietarul în vederea achiziției clădirii unde se află Grădinița Nr. 5 din Electroprecizia

Primăria Săcele va demara discuțiile cu proprietarul în vederea achiziției clădirii unde se află Grădinița Nr. 5 din Electroprecizia

Consilierii locali au aprobat pornirea procedurii de achiziție a clădirii și a terenului unde se află în acest moment Grădinița Nr. 5 din cartierul Electroprecizia.

După ce a analizat necesitatea de a asigura funcționalitatea Grădiniței nr.5 în imobilul situat în Săcele, pe strada Viitorului nr.7, dar și imposibilitatea de a investi într-o clădire ce nu-i aparține, Primăria Municipiului Săcele a ajuns la concluzia ca se impune achiziția acestui imobil și va porni negocierile directe cu proprietarul, SC Electroprecizia SA.

În prezent, tot după o negociere directă cu proprietarul, se plătește o chirie de 2.100 euro/lună, fără TVA, pentru clădire și teren, în suprafață de 3.114 mp, cu destinația de grădiniță, în vederea asigurării educației la nivel local.

Printr-o postare pe o rețea de socializare, primarul Virgil Popa reclamă înstrăinarea acestor clădiri și aruncă responsabilitatea pe PNL, mai precis pe fostul edil Vasile Lața, deși la începutul anilor ’90 acesta din urma era primar din partea PDSR, partid transformat ulterior în PSD.

Mesaj din partea unui cititor: “Avem o problemă în Săcele. Dimineața se circulă NEBUNEȘTE!”

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia