Home / Actual / Mesaj din partea unui cititor: “Avem o problemă în Săcele. Dimineața se circulă NEBUNEȘTE!”

Mesaj din partea unui cititor: “Avem o problemă în Săcele. Dimineața se circulă NEBUNEȘTE!”

Avem o problemă în Săcele. Dimineața se circula NEBUNEȘTE! ne scrie un săcelean. Vă redăm intregul sau mesaj mai jos, cu precizarea că ne puteți scrie părerile dvs. pe orice subiect la adresa [email protected]

“Cred că ești ditamai tâmpitul dacă pui o frână. Zilele trecute circulam pe centura ocolitoare a Săcelelui.

În apropierea intersecției cu str. Ciucaș, acolo unde este o trecere de pietoni. Ei bine… am văzut un bărbat însoțit de copii care vroia să treacă strada. Era pe marginea străzii, deci am frânat.

Cel din spatele meu, care de câțiva kilometri circula la câțiva pași în urma mea m-a tamponat, cel din urma lui… la fel. Când m-am dat jos din masina am constatat că pe banda din stânga frânase o dubiţă care și aceasta circula în aceeași direcție cu mine.

Desigur…în filmare nu se văd decat cei care au făcut carambol în urma mea. Eu am mutat mașina pentru că deja cei care așteptau în spatele nostru începeau să depășească pe trecere și devenea și mai periculoasă situația. In fine, nu am avarii pe mașina.

Cu toate astea, la podul de la Dârste am oprit sa prezint aceasta situatie echipajului de poliție. Pe lângă faptul că in general pe centura se circula că în vestul sălbatic mai avem o problemă.

Am aflat de la polițiști că lucrează cu un număr redus de personal care să fie pe traseu și e dificil să fii în alt loc cu radarul când la ora diminetii traficul se îngreuneaza în zona Dârste.

Vreau să prezentați publicului aceste informații… Politia trebuie să mai pună un echipaj care să monitorizeze traficul de dimineață.

Faptul că pe centura se circulă cu viteză foarte mare toată lumea îl știe!”

(pamflet) Pe Nea Ion nu-l mai ajunge pensia și vrea să se angajeze la Primăria Săcele. Dar este o problemă!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia