Home / Actual / Primăria Săcele spune că este o problemă specială în Cartierul Gârcini. Costurile lucrărilor de igienizare de aici din 2018 au fost de 158.032 de lei  

Primăria Săcele spune că este o problemă specială în Cartierul Gârcini. Costurile lucrărilor de igienizare de aici din 2018 au fost de 158.032 de lei  

Cu excepția anumitor zone Gârcini, Municipiul Săcele este un oraș curat, spune o postare a Primariei Municipiului Sacele.

“Cartierul Gârcini, unul din cartierele săcelene, este într-adevăr un cartier cu probleme mai speciale, lucru cunoscut atât de către autorități, de Garda de Mediu, cât și de către toți locuitorii Săcelelui.

Problema gunoaielor este una din problemele acestui cartier, căreia, în ultimii doi ani, i s-a acordat o atenție deosebită.

Astfel în anul 2018 s-au realizat lucrări de igienizare pe principalele străzi, Barajului și Gârcinului, astfel: în ianuarie au fost realizate lucrări de igienizare în urma cărora s-au ridicat 126 mcubi de gunoaie, în aprilie au avut loc două acțiuni în care au fost ridicați în total 768 mcubi, în luna iulie s-au strâns 642 mcubi de gunoaie, iar în luna august 170 de mcubi de gunoaie.

Costurile acestor lucrări de igienizare în 2018 au fost de 132.800 de lei (fără TVA). 

Mormane de gunoaie! Acuzat chiar de locuitori, primarul municipiului Săcele, Virgil Popa, a ales „politica struțului”

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia