Home / Actual / Duplicitar! Deşi în Săcele, din 34 de clădiri şcolare, 26 nu au aviz PSI, primarul Virgil Popa “moare” de grija turiştilor de la 7 Scări. Copiii săcelenilor pot să mai aştepte!

Duplicitar! Deşi în Săcele, din 34 de clădiri şcolare, 26 nu au aviz PSI, primarul Virgil Popa “moare” de grija turiştilor de la 7 Scări. Copiii săcelenilor pot să mai aştepte!

Primarul Virgil Popa moare de grija turiştilor de la Tiroliana 7 Scări, uitând să spuna că acolo în peste 5 ani de activitate au fost ZERO incidente. 

ZERO probleme, ZERO accidente, ZERO incidente … dar şi peste 1,2 milioane lei profit pentru săceleni în această perioadă. 

Dacă astăzi a fost început de an şcolar, o informaţie oferită de USR Braşov în spaţiul public vine ca un semnal de alarmă!

La Săcele, din 34 de clădiri şcolare, 26 nu au aviz PSI, una nu are aviz sanitar, iar restul de 7 sunt OK din toate punctele de vedere (conform USR).

Când este vorba de copiii săcelenilor, primarul Virgil Popa (PSD) nu se dovedeşte la fel de tranşant şi de exigent în privinţa verificării avizelor de funcţionare.

Tiroliana 7 Scări nu are aviz, deşi ISCIR dă negare că ar avea nevoie? O închidem! Ce contează că producea bani pe bandă rulantă pentru săceleni.

Şcolile din Săcele nu au aviz PSI! Psssst! Linişte în Primărie!  

Chiar nu aveţi nici un Dumnezeu?! 

Primarul Virgil Popa (PSD) a comis un abuz în serviciu?! Tiroliana 7 Scări nu are nevoie de autorizatie ISCIR. Iată de ce!

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia