Home / Actual / Primăria Săcele are 36 de luni la dispoziție pentru a cheltui peste 8,9 milioane lei. Iată unde se vor duce acești bani

Primăria Săcele are 36 de luni la dispoziție pentru a cheltui peste 8,9 milioane lei. Iată unde se vor duce acești bani

Ieri, 22 iulie 2019, a fost semnat contractul de finanțare pentru închiderea depozitului de deșeuri neconform din zona Subobrej, între Municipiul Săcele și Administrația Fondului pentru Mediu.

Contractul este în valoare de 8.924.931,73 lei și reprezintă 100% din valoarea cheltuielilor eligibile, durata de derulare a proiectului fiind de 36 de luni.

La semnarea contractului au participat ministrul Mediului – Grațiela Gavrilescu, președintele Administrației Fondului de Mediu – Cornel Brezuică, reprezentanți ai ministerului Mediului și primarii localităților care au primit fonduri pentru închiderea depozitelor de deșeuri neconforme.

În perioada următoare se va derula procedura de achiziție a execuției lucrărilor, acestea urmând să înceapă spre finalul anului.

confomr comunicat Primaria Sacele

Program de vizitare și tarife Canionul 7 Scări și Tiroliana 7 Scări

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia