Home / Actual / Primăria confirmă informațiile corecte de pe Saceleanul.ro! Terenul de sport din Movilei a fost închis de un agent al Poliției Locale

Primăria confirmă informațiile corecte de pe Saceleanul.ro! Terenul de sport din Movilei a fost închis de un agent al Poliției Locale

Am scris ieri despre situația pe care și noi o considerăm o excepție referitoare la lacătul de pe intrarea terenului de sport din cartierul Movilei de care s-au lovit câțiva locuitori din zonă în după-amiaza zilei de duminică – 16 iunie. (informația originală AICI!)

Printr-un comunicat de presă, Primaria Municipiului Săcele confirmă situația cauzată de un exces de zel al unui agent al Poliției Locale.

Cu precizarea că ne puteți transmite orice informație despre neregulile sesizate pe raza orașului nostru la adresa [email protected], iată întreg răspunsul mai jos:

“În legătura cu sesizarea site-ului online saceleanul.ro referitoare la terenul multifuncțional din cartierul Movilei aducem următoarele precizări:

Programul de funcționare al celor două terenuri multifuncționale este între orele 8.00 – 22.00. De închiderea/deschiderea acestora se ocupă Direcția Poliția Locală a Municipiului.

În data de 16 iunie, în jurul orei 16.00 unul din agenții Poliției Locale a închis terenul de sport fără a informa superiorii, datorită faptului că agentul responsabil pentru tura de seară urma să nu fie prezent la serviciu din motive de sănătate.

Terenul a stat închis aproximativ 30 de minute, după care, la sesizarea cetățenilor, angajații Primăriei l-au redeschis.

În urma analizei situației create, agentul de poliție locală responsabil va fi sancționat disciplinar.

Terenurile multifuncționale din cele două cartiere au fost făcute pentru a fi la dispoziția copiilor și cetățenilor săceleni, iar acest lucru va fi respectat cu strictețe și de aici înainte.”

Hotspot WiFi4EU la Brașov, Mândra sau Vama Buzăului! Pentru că la ei există interes și se poate!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia