Home / Actual / Comunicat Servicii Săcelene: O defecțiune tehnică a blocat circulația autobuzelor minute în șir pe ambele sensuri

Comunicat Servicii Săcelene: O defecțiune tehnică a blocat circulația autobuzelor minute în șir pe ambele sensuri

Pe data de 19 iunie, în jurul orei 16:10, pe porțiunea unde se execută lucrări de canalizare urbană, între străzile Episcop Popeea și Viitorului, un autobuz ce efectua cursa de Gârcini și se deplasa dinspre Garaj către Poienelor a suferit o avarie la sistemul de alimentare cu aer și implicit la sistemul de frânare, ceea ce a facut imposibilă deplasarea acestuia.

Întrucât pe celalalt sens de circulație se efectuau lucrări de racordare la canalizare, circulația autobuzelor a fost blocată minute în șir pe ambele sensuri.

Până la repunerea în trafic a autobuzului avariat, programul de circulație pentru transportul public a avut de suferit.

La reluarea circulației s-au introdus pe traseu autobuze de mare capacitate pentru a putea decongestiona traficul de călători.

Ținând cont de discomfortul creat publicului călător, conducerea Servicii Săcelene își cere scuze cetățenilor și le dă asigurări că depune tot efortul pentru asigurarea unui transport în condiții decente.

conform comunicat Servicii Săcelene SRL

Primăria confirmă informațiile corecte de pe Saceleanul.ro! Terenul de sport din Movilei a fost închis de un agent al Poliției Locale

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia