Home / Actual / Premiu special pentru săceleni la Cupa Presei la Gătit, Ediţia I

Premiu special pentru săceleni la Cupa Presei la Gătit, Ediţia I

guerillaPrima ediţie a Cupei Presei la Gătit, eveniment organizat de Guerrilla Cooking, a reunit la start 12 echipe formate din jurnalişti din presa scrisă şi audio-video, dar şi din reprezentanţi ai jandarmeriei, ai biroului electoral zona CENTRU şi ai Prefecturii Braşov.

Concursul “Să-nfigem peniţa-n bucate”, aşa cum s-a intitulat prima ediţie, s-a desfăşurat la Cristian, în weekend-ul 17-19 iulie, ziua de sâmbătă fiind dedicată competiţiei dintre echipe, iar cea de duminică unor demonstraţii culinare realizate de cei ce au fost arbitrii şi juraţi sâmbătă, chefii de la Guerrilla Cooking.

Dupa jurizare premiile au fost următoarele:

  • Locul I a fost adjudecat de o tocană codleană lucrată de “Strachina cu Gust” (echipa Info-codlea.ro);
  • Locul II – Ciulama de ciuperci cu pulpă de curcan – echipa “Dino B0yz” (Sebastian Dan şi Florentin Cozmolici);
  • Locul III – Echipa Filialei CENTRU a Autorității Electorale Permanente;

noiPremiul special al sponsorul LINGEMANN – PENES CURCANUL a fost acordat echipei Saceleanul.Ro, formată din Ciprian Sterpu, Ernest Kendi si Mugurel Stroie pentru ciorba de afumatură cu cartofi pe care săcelenii au tras-o la sorţi la startul competiţiei şi pentru care în final au primit laude din partea juriului.

Un alt premiu special oferit de SELGROS a fost obţinut de echipa Prefecturii Braşov, din aceasta făcând parte şi Géczi Gellért, viceprimarul oraşului Săcele (foto jos).

Felicitări organizatorilor şi tuturor concurenţilor pentru curajul de a participa şi pentru gustoasele mâncăruri preparate la ceaun! 🙂

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

One comment

Leave a Reply