Home / Administratie / Premii pentru elevii saceleni la concursul “Amintiri din copilarie”

Premii pentru elevii saceleni la concursul “Amintiri din copilarie”

banner micElevii claselor a IV-a A si a IV-a B de la Liceul Teoretic “George Moroianu” Săcele, au participat la concursul național “Amintiri din copilărie”! 

“Amintiri din copilărie” este un concurs de cultură generală care se adresează tuturor elevilor din ciclul primar și gimnazial (clasele I-VIII), inclusiv clasa pregătitoare. Este o competiție care îi stimulează pe elevi să aplice cunoștințele învățate la școală, să citească și să descopere lumea înconjurătoare.

Din nou elevii săceleni au avut rezultate foarte frumoase, mai jos vă prezentăm o listă cu cei ce au obținut medalii de aur, argint, bronz sau diplome onorifice:

Sabina Carpen – locul I, medalie de aur
Ioana Ivan – locul I, medalie de aur
Adina Ana Stoica – locul I, medalie de aur
Andreea Marginean – locul II, medalie de argint
Robert Sandulescu – locul II, medalie de argint
Andreea Bratfalean – locul III, medalie de bronz
Cosa Petru – locul III, medalie de bronz
Andreea Tudose – locul III, medalie de bronz
Brumar Stefania-Diana – mentiune
Georgea Andrei – mentiune
Giosu Adriana – mentiune
Denisa Milca – mentiune

Acestora li se adaugă și trei elevi ai claselor a III-a: Lapoviță Miruna, mențiune; Maxim Anca-Ștefania, mențiune; Moșneanu-Gheorhe Thea. Următoarea etapă de concurs este în luna iunie, putându-se deja înscrie noi concurenți la prof. Gabriela Ivan.

Bravo câștigătorilor și participanților!  Felicitări și profesorilor îndrumători: Gabriela Ivan, Adriana Vali Dragomir, Victoria Mihai și Andreea Văsâie. Ne faceți să fim mândri de Săcele!

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply